Skip to content

Artikel AD: Avonturenboerderij Molenwaard maakt weer kans op prijs: ‘We werken daar ook elke dag hard voor’

Avonturenboerderij Molenwaard in Groot-Ammers is opnieuw genomineerd voor de verkiezing van Leukste uitje van Zuid-Holland 2022. De afgelopen drie jaar sleepte het park ook steeds de titel in de wacht. Directeur Michael van Hoorne blijft enthousiast.

Alwéér genomineerd… hoe doen jullie dat toch steeds?
,,Ja, gaaf hè? Ik denk dat we dat te danken hebben aan onze gastvrijheid. Daarop worden we heel goed gewaardeerd. Bezoekers geven ons daar gemiddeld een 9,4 voor. We werken daar ook elke dag hard voor.”

Hoe uit zich dat?
,,Vriendelijk zijn en oprechte interesse hebben in de gasten. De tijd nemen en kinderen net zo belangrijk maken als hun ouders. Als een jongetje eigenlijk best eens een keertje op de trekker meewil, dan regelen we dat. Dat zijn bijzondere momenten, die afwijken van het gewone. Het afgelopen jaar scoorden we op gastvrijheid het hoogste cijfer van heel Nederland. Dat zegt iets.”

De verkiezing wordt uitgeschreven door de ANWB. Levert zo’n nominatie of winst de Avonturenboerderij nog iets op?
,,Behalve veel erkenning en een award levert dit ook meer bezoekers op. De ANWB heeft een ledenblad dat enorm goed wordt gelezen. We zien dan ook veel ANWB-leden naar ons park komen. Bovendien levert het winnen van de verkiezing ook echt een kwaliteitskeurmerk op.”

Dat heeft het park al drie jaar op rij gewonnen. Maar er komt natuurlijk een dag…
,,Natuurlijk gaat er een keer het moment komen dat Avonturenboerderij Molenwaard niet wordt uitgeroepen tot Leukste uitje van Zuid-Holland. Dat wordt dan vast een nare dag. Maar we werken harder aan gastvrijheid dan ooit tevoren, dus het vertrouwen is er.”

Het park in Groot-Ammers neemt het in de verkiezing op tegen onder meer Museumpark Archeon, Naturalis, Omniversum en Corpus. Stemmen kan nog tot eind oktober via de website van de ANWB.

Bron: AD Rivierenland/Beeld: Sanne van der Kruk

 

Back To Top
Lid worden