Skip to content

15/10: Theater Peeriscoop – voorstelling: Toen eindelijk alles lukte

Voorstelling:                   Maarten Westra Hoekzema –  Toen eindelijk alles lukte
Datum:                             vrijdag 15 oktober 2021
Aanvang:                         20:30 uur
Prijs:                                € 15,00 inclusief een kop koffie of thee

Met de ATT (aanstormend talent tarief) entreeprijs probeert Theater Peeriscoop, de drempel voor bezoekers om eens ‘iets nieuws’ te proberen te verlagen. Voor slechts 15 euro een avondvullende voorstelling en een kop koffie of thee.

Zijn hele jeugd werd Maarten Westra Hoekzema doodgegooid met ‘Alles kan, als je maar wil’, ’the sky is the limit’ en ‘geluk zit in jezelf’. Lang kreeg hij maar niet wat hij wilde. Hij was een echte aanmodderaar verteerd door schuldgevoel, waardoor hij steeds ongelukkiger werd en zich vervolgens nog schuldiger voelde.

Op een dag keerde het tij. Bij zijn recentste voorstelling ‘Tired Of Being Young’ zaten de zalen voller, waren de reacties enthousiaster dan ooit tevoren en de recensenten lovend. Hij ontmoette de vrouw van zijn leven en kocht zelfs een huis. Op de dag dat dit tot hem doordrong, begon hij antidepressiva te slikken.

In ‘Toen eindelijk alles lukte’ vraagt Maarten zich af: wanneer is een leven gelukt?

“Naar deze guitige en ontwapenende verteller luisteren en kijken, is genieten.” .

“Een (h)eerlijke vertelling.”

“Als verhalend cabaretier weet hij van a tot z te boeien. Wat Maarten ook vertelt, het publiek hangt aan zijn lippen.” .

De voorstelling begint om 20.30 uur en de foyer is een uur voor aanvang geopend. De entree bedraagt € 15,00 incl. een kop koffie of thee.

Kaartjes reserveren kan via www.peeriscoop.nl of 0183-690022.

Beeld: Kristel Dierckx

Back To Top
Lid worden