De Punt, Arkel

De Punt, Arkel

MENSVRIENDELIJK

De WereldWinkel is een unieke en inspirerende cadeauwinkel met authentieke en originele producten uit verschillende culturen. De klanten kunnen er op vertrouwen dat de producten zijn geproduceerd en verhandeld met respect voor mens en milieu. De WereldWinkel steunt met haar handel de producenten bij het opbouwen van een behoorlijk bestaan en ijvert voor een betere markttoegang van producenten uit de ontwikkelingslanden.

MILIEUVRIENDELIJK

Bij de eerlijke handel wordt er op gelet dat de milieu-belasting zo laag mogelijk is. Bij ons krijgt het milieu een extra accent, doordat we naast fair-trade producten ook veel biologische levensmiddelen hebben. Biologische boeren combineren productie van voedingsmiddelen met zorg voor natuur en milieu. Ook bieden wij de mogelijkheid een stukje natuur dicht bij huis te beleven in Natuurtuin de Punt.
KLANTVRIENDELIJK

Wij streven ernaar een ontmoetingsplek te zijn voor mensen. U kunt hierbij denken aan een goed gesprek tussen mensen, het meedoen aan een cursus, het in aanraking komen met andere culturen of een persoonlijk advies bij het uitzoeken van een kerstpakket. En voor wie even helemaal niemand meer wil zien is er Natuurtuin de Punt. Daar kun je jezelf terugvinden aan de rand van de paddenpoel, oog in oog met een salamander.

Schotdeuren 52
4241 BS Arkel
0183 563002
info@depuntarkel.nl
Klik hier voor de website

Lid worden